ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Молодь – найбільша цінність

19 квітня 2013,Публікації » Новини

Молодь – найбільша цінністьЯкі виклики стоять перед молодою людиною сьогодні, як формується молодіжна політика та яку роль займає молодь у цьому процесі? Відповіді на ці та інші питання обговорили учасники тренінгу з питань участі молоді, що розпочав свою роботу 19 квітня 2013 року.

«У нас є багато можливостей для молодих людей. Ми підтримуємо соціальні ініціативи, заохочуємо молодіжні проекти та формуємо діалог з молодими представниками громадськості», - зазначив Володимир Вовк, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації.

Руї Гомес, голова підрозділу тренінгів і навчання Департаменту молоді Ради Європи розповів про міжнародні стандарти молодіжної політики і наголосив на небайдужості  молодих людей до суспільного життя.

Учасників тренінгу привітали також директор Департаменту з питань молоді та комунікації Державної служби молоді та спорту України Ігор Хохич, , Надзвичайний і Поважний Посол Посольства Королівства Норвегія в Україні Ельведал Фредріксен та заступник голови Офісу Ради Європи в Україні Олена Литвиненко. Вони звернули увагу на те, що найбільша цінність – це молодь, і саме від участі молодих людей у громадському житті залежить розвиток суспільства загалом.

Впродовж 6 днів учасники виконуватимуть різноманітні завдання, практичні майстерні, обговорюватимуть українські реалії розвитку молодіжної політики та шукатимуть шляхи впливу на власне майбутнє.

Прес-служба КМОППОіНУ