Зорепад освітянських надій

Зорепад освітянських надій Уже третій рік поспіль Київська міська рада профспілок проводить конкурс-огляд художньої самодіяльності та творчості серед дітей столиці «Зорепад надій - III», в якому цього року взяли участь понад 300 талановитих дітей.

Талановиті учасники конкурсу подарували організаторам, батькам та гостям свята чудовий гала-концерт. Під час урочистого вечора організатори конкурсу нагородили дітей працівників освіти м. Києва – переможців конкурсу-огляду у різних жанрах.

У жанрі хореографічного мистецтва третє місце здобула представниця Подільської РОП Ольга Дмитракова, яка підготувала цирковий номер.

За виконання української пісні «Віночок» у номінації «Вокальне мистецтво» 3 сходинку посіла Дарина Коломицька, яка представляла Дарницьку РОП.

У жанрі художнього читання «срібло» виборола представниця Печерської РОП Дар’я Рувинська, яка презентувала літературну композицію за творами Т. Г. Шевченка та Ліни Костенко «Тобі Кобзарю».

Неймовірною грою на фортепіано усіх присутніх вразила представниця Печерської РОП Марія-Луїза Плешакова і здобула заслужене 1 місце.

У жанрі живопису 2 місце журі віддало Ганні Ларіній із Печерської РОП.

Конкурс «Зорепад надій IІІ» організований Об’єднанням профспілок та організацій профспілок у м. Києві «Київська міська рада профспілок» за сприянням Фонду культури Федерації профспілок України. Профспілки надали можливість дітям показати свої таланти в різних жанрах художньої самодіяльності, хореографічного, вокального, музичного і образотворчого мистецтва, а також художнього читання. Переможці в номінації визначалися за результатами оцінок журі, а організатори вручили переможцям цінні подарунки у вигляді грошових сертифікатів та путівок на відпочинок до узбережжя Чорного моря.

Прес-служба КМОППОіНУ