В Україні створять банк дитячих інтелектуальних досягнень

В Україні створять банк дитячих інтелектуальних досягненьМіністерство освіти започатковує Президентську програму для найталановитіших дітей "Інтелектуальне майбутнє України".

Відповідний наказ Міністерства освіти і науки підписаний з метою виконання доручення Президента України та підтримки обдарованих дітей, учнівської та студентської молоді.

Згідно з наказом Інститут інноваційних технологій і змісту освіти до 15 вересня цього року має створити банк інтелектуальних досягнень, до якого ввійдуть винаходи, творчі проекти та наукові роботи дітей та учнівської молоді. Інститут також має забезпечувати ведення створеного банку.

До 1 вересня Інститут інноваційних технологій і змісту освіти спільно з Національною академією педагогічних наук мають розробити положення про банк інтелектуальних досягнень дітей та учнівської молоді.

За матеріалами інтернет-видань

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018