Все до серденька матері горнеться

12 травня 2013,Публікації » Новини

Все до серденька матері горнетьсяЄ на світі одне слово, перед яким усі народи низько схиляють голови. Це слово – Мама. Мамина пісня, батькова хата, дідусеві казки – все це родовідна пам’ять, наша історія. Мати – найрідніша і найближча кожному з нас людина. Вона вчить нас людських правил, оживляє наш розум, вкладає в наші вуста добрі слова. Образ матері опоетизований у віршах, оспіваний в музичних творах, прославлений в казках та легендах. В.О. Сухомлинський писав: «Мати дала тобі життя, відкрила перед тобою світ. Вона піклується про твоє здоров’я, бажає бачити тебе щасливим, чесним, мужнім. Бережи матір, оберігай її здоров’я, дорожи її надіями. Будь таким, щоб Мати пишалася тобо».

Слово «мама» росте з нами тихо, як ростуть дерева, сходить сонце, розцвітає квітка. Воно приходить на вуста промінцем маминої усмішки і ласкавістю її очей.

Протягом всього життя матері стоять на початку наших доріг, дивляться нам услід і бажають добра та щастя. Вони сподіваються від своїх дітей духовних злетів, бо і в останню хвилину думають про те, щоб їхні нащадки жили гідно серед людей.

Прийміть найщиріші вітання з ніжним, ласкавим і світлим для всіх святом – Днем матері! Бажаємо Вам тепла домашнього вогнища, надійної чоловічої підтримки, здоров'я та любові!

Прес-служба КМОППОіНУ