Останній дзвоник у київських школярів пролунає 24 травня

Останній дзвоник у київських школярів пролунає 24 травняЗаняття в загальноосвітніх школах у поточному навчальному році завершаться 24 травня – цього дня в школах відбудеться свято «Останнього дзвоника».

У 4-х класах підсумкова атестація буде проведена з 13 до 21 травня із української мови та читання, математики. У 9-х класах державна підсумкова атестація проводитиметься з 28 травня по 11 червня з п'яти предметів: української мови, математики, географії, біології, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмету за вибором навчального закладу.

Державна підсумкова атестація випускників 11-х класів буде проведена у письмовій формі з трьох предметів. Випускні іспити одинадцятикласників відбудуться впродовж п’яти днів з 27 по 31 травня. Результати державної підсумкової атестації будуть враховуватися при визначенні середнього бала атестата.

Документи про повну загальну середню освіту вручатимуться випускникам 1-2 червня 2013 року під час урочистих зборів. Конкретна дата проведення урочистостей у регіонах буде визначена місцевими органами влади.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН