Cанаторно-курортне лікування за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

14 травня 2013,Публікації » Новини

Cанаторно-курортне лікування за рахунок коштів   Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатностіЦентральна міжрайонна виконавча дирекція Київського міського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності (Печерський район) надає підприємствам, установам та організаціям путівки на санаторно-курортне лікування застрахованих осіб та членів їх сімей, що придбані за рахунок коштів Фонду на ІІ квартал 2013 року.

У наявності путівки до санаторно-курортних закладів України для лікування  захворювань органів кровообігу, травлення, нервової системи та хребта, опори та руху, дихання, ендокринної системи, урологічних захворювань та ін. з терміном лікування 21 день з можливістю поділу путівки на дві особи (в т.ч. для спільного санаторно-курортного лікування працівник та члена її сім'ї, що працює на іншому підприємстві а також для двох застрахованих осіб, що працюють на одному підприємстві )  з терміном лікування по 12 днів (з доплатою за 3 дні).

Перелік курортів:

-         Приазовкурорт (Бердянськ, Нива, Курорти Приазов’я  та ін.);

-         Курорти Криму, Євпаторії (Київ, Славутич, Примор’є, Буревісник, Феміда та ін.);

-         Одеса, Одеська обл.(ім. Пирогова, ім.Горького, Оризонт, Золота Нива та ін.);

-         м.Київ та Київська обл.(Феофанія, Конча-Заспа,  Київська бальнеологічна лікарня);

-         Хмельницька обл.(Райдуга, Збруч, Україна).;

-         Херсонська обл.. (Гопри та ін.) ;

-         Харківська обл. (Бермінводи,  Роща);

-         Трускавецькурорт (Алмаз, Рубін, Кристал, Дніпро-Бескид, Янтар);

-         Миргородкурорт (ім. М.Гоголя, Полтава та ін.);

-         Вінницька обл.(Авангард, Поділля, Хмільник );

-         Курорти Прикарпаття та Закарпаття (Черче, Ярина, Любіть Великий, Київ плюс, Карпати, Немирів, Верховина, Шкло, Світанок ) та багато інших напрямків.

Путівки видаються застрахованим особам (найманим працівникам) за рішенням комісії із соціального страхування за місцем роботи в період відпустки на підставі особистої заяви та медичної довідки для одержання путівки (форма №070/о):

­          в двомісний номер для дорослого з частковою оплатою в розмірі 20% її вартості;

­         для лікування дитини у супроводі дорослого з частковою оплатою 15% вартості.

Крім можливості поділу путівки існує можливість виділення окремої путівки (путівок) для спільного санаторно-курортного лікування чоловіка, дружини, які працюють на цьому підприємстві та перебувають у шлюбі, або їх дітей віком від 4 до 18 років, у тому числі для члена сім'ї (дружини або чоловіка), який працює на іншому підприємстві і є застрахованою особою, та члена сім'ї, який навчається у вищому навчальному закладі з денною формою навчання.

Не гайте часу – кількість путівок обмежена!!!

Центральна МВД КМВ ФСС з ТВП у мережі  Інтернет:

http://www.facebook.com/CentrKyivFSE     та     https://twitter.com/Centr_Kyiv_FSE

Адреса дирекції: м. Київ, Спортивна площа, 3

Телефони для довідок: 492-02-32 , 492-02-33, 492-02-34

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...

29.січня

Ювіляри 01.20