Профспілка освітян столиці – у складі тристоронньої Міської ради

28 травня 2013,Публікації » Новини

Профспілка освітян столиці – у складі тристоронньої Міської ради28 травня 2013 року відбулися збори повноважних представників репрезентативних суб’єктів Профспілкової сторони соціального діалогу на рівні м. Києва. На зібранні було затверджено порядок представництва профспілок столиці до Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради (Міська рада).

Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України як репрезентативна організація Профспілкової сторони увійшла до складу Міської ради.

Серед основних завдань, які виконує Міська рада – це вироблення спільної позиції сторін соціального діалогу щодо економічного і соціального розвитку та розвитку трудового потенціалу в столиці. Важливим також є підготовка та надання узгоджених пропозицій та рекомендацій Київській міській державній адміністрації і Київській міській раді з питань формування та реалізації в м. Києві державної економічної та соціальної політики, регулювання економічних, соціальних і трудових відносин та шляхів подальшого їх розвитку.

Прес-служба КМОППОіНУ

17.листопада