У школах вводять курси "Цікава екологія" та "Корисні навики"

У школах вводять курси "Цікава екологія" та "Корисні навики"З 1 вересня 2013 року у шкільну програму вводяться нові уроки. Зокрема, Зокрема, цього року до розкладу вводиться "Цікава екологія" (робоча назва предмету) і "Корисні навики"

На "Корисних навиках" школярі вчитимуться на практиці: танцювати вальс, зав'язувати галстук, сервірувати стіл, готувати їжу, поводитися за етикетом.

Курс матиме 5-10 годин на рік.

"Цікава екологія" проходитиме в ігровому форматі з вікторинами. У цікавий спосіб показуватимуть, як жити в гармонії з навколишнім середовищем та представлятимуть дітям екологію як важливу професію.

Уроки проходитимуть в 8-9 класах. Курс буде розрахований на 17 годин або по разу на тиждень протягом семестру. Програму обіцяють підготувати за літо. Школи можуть ввести такі факультативи за бажанням.

Прес-служба КМОППОіНУ