Обмін досвідом між педагогами Києва та Бургаса

25 червня 2013,Публікації » Новини

Обмін досвідом між педагогами Києва та БургасаЩо може бути краще за літній відпочинок на морі, який з дитинства був найулюбленішим для всіх? Для голів Товариства молодих педагогів  міста Києва випала нагода не лише відпочити на Чорному морі у Болгарії, але й обмінятися досвідом з профспілковою організацією міста Бургас.

З ініціативи Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України впродовж 12 днів молоді педагоги беруть участь у міжнародному семінарі-тренінгу. Основна мета заходу – навчитися працювати у колективі, співпрацювати з різними віковими колективами, оцінювати проблему з різних сторін і знаходити оптимальний засіб для її вирішення.

Як повідомив голова ТМП Оболонського району Сергій Берендєєв: «Під час семінару ми виконуємо спільні завдання для того, щоб виробити навички командної роботи, а також розвинути лідерські якості і навчитися працювати в колективі». Також він зазначив, що програма семінару дуже насичена і різноманітна: проводяться психологічні ігри і тренінги, екскурсії. Молоді педагоги відвідали святі міста, серед яких церква Святих Кирила і Мефодія та Вірменська церква (обидві споруди відносяться до ХІХ ст.), Католицький кафедральний собор, церква Пресвятої Діви Марії і Св. Івана Рильського.

Навчання для молодих педагогів йде на користь. Про це свідчить і те, що вони потоваришували з місцевими господарями Янчо і Маргаритою, з якими разом рибачать.

Молоді педагоги столиці постійно спілкуються з представники профспілкової організації м. Бургас, які розповідають про цілі, завдання та напрями діяльності своєї організації, що тісно переплітаються з діяльністю профспілки освітян м. Києва. Адже головним, що їх об’єднує є соціально-економічний та правовий захист спілчан.

Прес-служба КМОППОіНУ

11.листопада