Драгоманівка привезла зі Світязя бронзу

26 червня 2013,Новини, Вища освіта

Драгоманівка привезла зі Світязя бронзуГучний фестиваль Волинського краю «На хвилях Світязя» цього року приймав 18 вокалістів із різних країн світу. Серед них першість виборювала й студентка Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова Тетяна Хомич. Драгоманівка вже не вперше є учасницею відомих естрадно-вокальних конкурсів та турнірів. Зі Світязя Тетяна привезла диплом третього ступеня.

V Міжнародний студентський фестиваль естрадної пісні «На хвилях Світязя», що традиційно відбувається на берегах озера Світязь на Волині, вже кілька років проходить під патронатом і покровительством ректора Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Ігоря Коцана. Нещодавно конкурс набув статусу Міжнародного, і приймає молодих виконавців з різних країн світу. Програма фестивалю вже традиційно передбачає виконання пісні рідною мовою та композиції на вибір. Розмаїття жанрів, ліричні та джазові постановки, імпровізації й акапельні виступи англійською, італійською, російською, білоруською і навіть сербською мовами – далеко не повний перелік номерів конкурсантів. Серед презентів для цьогорічних переможців і володарів спеціальних відзнак – традиційне матеріальне заохочення, а також путівки на гірськолижний курорт Буковель і спортивно-оздоровчу базу «Гарт».

Зі слів самої переможниці з НПУ, враження від усієї атмосфери заходу залишилися просто незабутніми, з’явилися нові друзі, нові плани й мрії, а Світязь запав у серце назавжди.

Прес-служба НПУ імені М.П. Драгоманова

11.листопада