Шановні спілчани!

27 червня 2013,Публікації » Новини

Шановні спілчани!Шановні спілчани!

Щиро вітаю вас із Днем Конституції України!

Конституційні традиції притаманні нашій державі з давніх-давен. Український народ першим у Європі створив документ, відомий під назвою «Конституція Пилипа Орлика».

Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній,соборній державі.

Вітаю всіх з цим знаменним днем і бажаю міцного здоров’я, добробуту, високих досягнень, впевненості у власних силах та плідної праці на благо України.

З повагою                                                                   Олександр Яцунь

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН