Шановні спілчани!

27 червня 2013,Публікації » Новини

Шановні спілчани!Шановні спілчани!

Щиро вітаю вас із Днем Конституції України!

Конституційні традиції притаманні нашій державі з давніх-давен. Український народ першим у Європі створив документ, відомий під назвою «Конституція Пилипа Орлика».

Прийняття Основного Закону ознаменувало фундаментальне закріплення нашої незалежності, навіки закарбувало волю українського народу жити у власній суверенній,соборній державі.

Вітаю всіх з цим знаменним днем і бажаю міцного здоров’я, добробуту, високих досягнень, впевненості у власних силах та плідної праці на благо України.

З повагою                                                                   Олександр Яцунь

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку