У дитсадку №771 відкрито чотири відновлені групи

У дитсадку №771 відкрито чотири відновлені групиУ дошкільному начальному закладі № 771 Деснянського району відкрили 4 відновлені групи, які з першого вересня додатково приймуть 80 вихованців.

У цих сучасних групах дошкільного закладу створено всі умови для всебічного розвитку малюків, максимального розкриття творчого потенціалу, інтелекту, таланту кожної дитини. До початку навчального року планується оновити та модернізувати 20 столичних дитсадків.

Після проведених ремонтних робіт у закладі замінено покрівлю, вікна, двері, сантехнічні та електричні комунікації. Відтепер там функціонуватиме 14 вікових груп, харчоблок, медичний блок, пральня, музичний і фізкультурний зали, методичний кабінет, кабінет практичного психолога. Площа земельної ділянки становить 0,9 га, площа приміщень закладу 2491 кв. м.

Під час літнього періоду у 771 дитсадку функціонує 10 вікових груп: 2 групи для дітей раннього віку, 8 груп для дітей дошкільного віку, в яких виховується 200 дітей. З 1 вересня запрацюють 4 групи – раннього віку, 10 груп – дошкільного віку на 250 дітей.

Наразі у столиці триває активна робота зі збереження існуючої та розширення мережі дошкільних закладів. Зокрема, міськими програмами передбачено: будівництво навчальних закладів, повернення для роботи з дітьми закритих дитсадків, відновлення роботи вивільнених груп у функціонуючих дитсадках, реорганізація шкіл-дитячих садків, організація альтернативних форм здобуття дошкільної освіти.

До 1 першого вересня у столиці з’явиться додатково 4400 додаткових місць.

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку