Ющенко з нагоди Дня науки нагородив вчених

15 травня 2009,Новини, Вища освіта
Ющенко з нагоди Дня науки нагородив вченихПрезидент України Віктор Ющенко за ваговитий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки, створення національних наукових шкіл, зміцнення науково-технічного потенціалу України і з нагоди Дня науки нагородив орденами Ярослава Мудрого:

V ступеня - завідуючого відділу, почесного директора Інституту космічних досліджень Національної академії наук і Національного космічного агентства, доктора технічних наук, академіка НАНУ Всеволода Кунцевича;
IV ступеня - директора Інституту проблем міцності імені Писаренка, доктора технічних наук, академіка Національної академії наук Валерія Трощенка.

Указ Президента №304/2009 від 12 травня опубліковано на офіційному сайті Глави держави.

Цим же указом Віктор Ющенко нагородив ряд вчених орденами "За заслуги" і княгині Ольги різних ступенів, а також присвоїв почесні звання заслужених діячів науки і техніки України і заслужених працівників освіти України, заслужених працівників промисловості, заслужених економістів, лікарів та машинобудівників.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку