Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Університет Шевченка запустив безкоштовні курси онлайн

Університет Шевченка запустив безкоштовні курси онлайнКиївський національний університет імені Тараса Шевченка з 1 липня відкрив реєстрацію на перший масовий онлайн курс "Бренд-менеджмент".

Проект "Університет онлайн" є першими в Україні масовими безкоштовними онлайн-курсами, інформує «Українська правда. Життя».

Кожен курс проекту "Університет онлайн" буде складатися з відеолекцій провідних викладачів КНУ ім. Тараса Шевченка, інтерактивних тестів, що дозволять закріпити отримані знання, а також форуму, на якому студенти зможуть задати питання викладачу та спілкуватися один з одним.

Все, що знадобиться для участі в такому курсі, – комп’ютер та наявність доступу до мережі Інтернет.

Першим масовим онлайн курсом проекту став "Бренд-менеджмент" доцента економічного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка Андрія Длігача.

Цей курс ставить за мету розповісти всім бажаючим про те, як створювати і посилювати вже існуючі бренди.

Участь у курсах можуть взяти студенти як профільних, так і непрофільних факультетів, абітурієнти, всі бажаючі створити свій бізнес та бренд, підприємці, лідери та відповідальні за імідж неприбуткових організацій, працюючі професіонали та всі, хто зацікавлений питаннями створення та управління брендами.

Реєстрація на масовий онлайн курс "Бренд-менеджмент" відкрита на сайті http://online.knu.ua з 1 липня. Дата початку курсу – 16 вересня 2013 року.

Як відомо, безкоштовні онлайн-курси є популярними закордоном. У травні 2012 року Гарвардський Університет і Массачусетський технологічний інститут (МТІ) запустили спільний проект дистанційного онлайн-навчання EdX. Навчання – безкоштовне, а все, що потрібно потенційному студентові – комп’ютер з інтернетом.

Прес-служба КМОППОіНУ

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень