Повернення різниці у надбавках за січень- лютий 2013 року на контролі КМОППОіНУ

17 липня 2013,Публікації » Новини

Повернення різниці у надбавках за січень- лютий   2013 року на контролі КМОППОіНУУ січні-лютому цього року надбавки за складність та напруженість у роботі працівникам освіти м. Києва виплачувалися у розмірі 40% посадового окладу – керівникам навчальних закладів та  10% - всім іншим працівникам.

У зв'язку з цим Київська міcька організація Профспілки працівників освіти і науки України звернулася до Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київради (КМДА) з проханням посприяти у вирішенні питання повернення освітянам різниці у надбавках за січень-лютий цього року (20% посадового окладу) у вигляді премій.

З метою уникнення соціальної напруги серед працівників освітньої галузі, Департамент освіти і науки, молоді та спорту звернувся з проханням виділити з міського бюджету додаткові кошти у сумі 37,0 млн. грн. для виплати різниці розмірів надбавок.

zvernennya-departamentu-osvti.pdf [303.79 Kb] (cкачувань: 13)

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018