Серпневі заходи столичних педагогів у 2013-2014 н.р

Серпневі заходи столичних педагогів у 2013-2014 н.рПеред початком 2013-2014 н.р. буде проведено традиційні серпневі заходи для освітян міста: методичні конференції та семінари, майстер-класи і тренінги, «круглі столи» та творчі майстерні.

Педагоги столиці матимуть змогу поспілкуватися з представниками Міністерства освіти і науки України, науковими працівниками Національної академії педагогічних наук України, викладачами авторитетних навчальних закладів міста, відомими своїми методичними здобутками вчителями ЗНЗ та вихователями ДНЗ.

Буде окреслено суть інноваційних процесів, які відбуваються в українській освіті, надано конкретні методичні рекомендації. Відбудуться фахові дискусії з актуальних проблем дошкільного, шкільного та позашкільного навчання.

Розклад серпневих конференцій: http://ippo.org.ua/index.php?option=com_content&task=view&id=2926&Itemid=1