Подяка освітян столиці КМОППОіНУ

22 липня 2013,Публікації » Новини

Подяка освітян столиці КМОППОіНУПротягом двох років Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України надає можливість столичним освітянам оздоровитися у Болгарії, місті Несебр – спадкоємця давньофракійського міста Мессемврія. Стара частина міста у 1956 році була оголошена архітектурно-археологічним заповідником, що включає античну стіну з коморами (VI-V ст. до н.е.) і церкви V-VI і Х-XIV ст.

У 1956 р. Несебр був оголошений містом-музеєм, а з 1983 року перебуває під захистом ЮНЕСКО. Надзвичайна архітектура міста поєднує в собі старо-грецькі і старо-болгарські елементи.

Освітяни столиці висловлюють подяку Київській міській організації Профспілки працівників освіти і науки України за гарний літній відпочинок.

- Щиро дякую за поїздку до м. Несебр, Болгарія. Моїм діткам дуже сподобалось і вони також передають Вам вдячність за організацію такого проекту. Розташування готелю пречудове, ми змогли поїхати до Старого міста та провести там екскурсію, подивитись на піратські кораблі, побувати в аквапарках .... Емоції переповнюють...
Щиро Вам вдячні!

З повагою вчитель столичної школи!

17.листопада

З ДНЕМ СТУДЕНТА!