У столиці стартував проект «Мобільна бібліотека»

22 липня 2013,Публікації » Новини

У столиці стартував проект «Мобільна бібліотека»До 1 жовтня 2013 року у Києві на тротуарі вулиці Хрещатик біля будинків № 20/2 та № 24 реалізовуватиметься інноваційно-культурно-освітній проект «Мобільна бібліотека». Ініціативу приватного товариства підтримала Київська міська державна адміністрація, пвідомляє прес-служба КМДА.

Мета проекту: створення умов для доступу киян та гостей міста до різноманітних джерел інформації, залучення до цінностей національної та світової культури, науки та освіти.

Відповідальність за організаційно-технічне та фінансове забезпечення інноваційно-культурно-освітнього проекту «Мобільна бібліотека» здійснює приватне акціонерне товариство «МТС».