ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

День Хрещення Київської Русі

27 липня 2013,Публікації » Новини

День Хрещення Київської РусіВітаємо із Днем хрещення Київської Русі-України!

28 липня, у день величного християнського свята Рівноапостольного Князя Володимира, ми відзначаємо Хрещення Київської Русі-України.

Це символічне свято є днем нашої духовної єдності. Невичерпний культурний потенціал християнства дає нам благодатні сили для творення добра та примноження любові.

У цей святковий день бажаємо всім щедрої Божої благодаті, злагоди у родинах, міцного здоров’я та довголіття!

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018