Київська політехніка 115-й раз вітає своїх першокурсників

30 серпня 2013,Новини, Вища освіта

Київська політехніка 115-й раз вітає своїх першокурсниківПосвята у першокурсники НТУУ «Київський політехнічний інститут» цьогоріч була особливо урочистою. Столичний флагман технічної освіти 115-й раз відчинив свої аудиторії для п’яти тисяч учорашніх абітурієнтів.

30 серпня на оновленій Площі Знань відбулося традиційне відзначення свята «День першокурсника».

Нове поповнення політехніків привітали ректор НТУУ «КПІ» Михайло Згуровський, Посол Японії в Україні Саката Тоічі, голова Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти народний депутат України Лілія Гриневич, голова Солом’янської РДА Максим Луцький, ректор Варшавської політехніки Ян Шмідт, голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, народні депутати, шановні ректори, випускники вишу.

Під звуки Державного Гімну в небі над Площею Знань замайорів Державний Прапор України. І разом із першокурсниками урочистим маршем пройшли їхні старші товариші – переможці та дипломанти всеукраїнських і міжнародних студентських олімпіад і наукових конкурсів; провідні спортсмени університету – чемпіони і призери турнірів різного рівня, члени збірних команд України з різних видів спорту; учасники колективів художньої творчості Центру культури і мистецтв КПІ; цьогорічні володарі звань «Королева КПІ» та «Містер КПІ». А студенти – аматори бального і сучасного танцю та кращі вокалісти університету просто неба влаштували справжній концерт і продемонстрували присутнім свої вміння та таланти.

Насамкінець свята, в небо над Площею Знань у супроводі різнобарвних повітряних кульок злетіли великі літери, які утворили назву – «КПІ»!

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку