У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014»

5 вересня 2013,Новини, Конкурс
 У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014»У Міністерстві освіти і науки України підписано наказ «Про проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014».

Конкурс «Учитель року» проводитиметься у таких номінаціях: «Географія», «Світова література», «Початкові класи», «Трудове навчання», «Директор школи».

У 2013/14 навчальному році конкурс "Учитель року" буде проведено у три етапи: перший (районний, міський) – жовтень–листопад 2013 року; другий (республіканський – в Автономній Республіці Крим, обласний, міський – у Києві та Севастополі) – грудень 2013 року – січень 2014 року; третій (заключний) – лютий–березень 2014 року провести у містах: Золотоноші Черкаської області – «Початкові класи», Білій Церкві Київської області – «Трудове навчання», Іллічівську Одеської області – «Світова література», Первомайську Миколаївської області – «Географія», Світловодську Кіровоградської області – «Директор школи».

Відповідно до наказу, департаментам освіти і науки Київської, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської  та Черкаської обласних державних адміністрацій до 30 вересня 2013 року необхідно подати до Інституту інноваційних технологій і змісту освіти пропозиції до складу місцевих оргкомітетів Конкурсу.

Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, департаментам (управлінням) освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій на адресу Інституту інноваційних технологій і змісту освіти (вул. Митрополита Василя Липківського, буд. 36, к. 212, м. Київ, 03035) необхідно надіслати: до 31 жовтня 2013 року – пропозиції до складу фахових журі третього (заключного) туру Конкурсу в заявлених номінаціях за формою згідно з додатком 2 до наказу; до 24 січня 2014 року – інформацію про підсумки проведення І та ІІ турів конкурсу.

2017 рік оголошено роком первинної профспілкової організації.

ІНІЦІАТИВИ ТА ПРОГРАМИ:

Програми доступного житла У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014» З профспілкою дешевше! 2013 - «З профспілкою дешевше» Перспективи та можливі ризики програми «Доступне житло»