У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014»

5 вересня 2013,Новини, Конкурс
 У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014»У Міністерстві освіти і науки України підписано наказ «Про проведення Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2014».

Конкурс «Учитель року» проводитиметься у таких номінаціях: «Географія», «Світова література», «Початкові класи», «Трудове навчання», «Директор школи».

У 2013/14 навчальному році конкурс "Учитель року" буде проведено у три етапи: перший (районний, міський) – жовтень–листопад 2013 року; другий (республіканський – в Автономній Республіці Крим, обласний, міський – у Києві та Севастополі) – грудень 2013 року – січень 2014 року; третій (заключний) – лютий–березень 2014 року провести у містах: Золотоноші Черкаської області – «Початкові класи», Білій Церкві Київської області – «Трудове навчання», Іллічівську Одеської області – «Світова література», Первомайську Миколаївської області – «Географія», Світловодську Кіровоградської області – «Директор школи».

Відповідно до наказу, департаментам освіти і науки Київської, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської  та Черкаської обласних державних адміністрацій до 30 вересня 2013 року необхідно подати до Інституту інноваційних технологій і змісту освіти пропозиції до складу місцевих оргкомітетів Конкурсу.

Міністерству освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, департаментам (управлінням) освіти і науки обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій на адресу Інституту інноваційних технологій і змісту освіти (вул. Митрополита Василя Липківського, буд. 36, к. 212, м. Київ, 03035) необхідно надіслати: до 31 жовтня 2013 року – пропозиції до складу фахових журі третього (заключного) туру Конкурсу в заявлених номінаціях за формою згідно з додатком 2 до наказу; до 24 січня 2014 року – інформацію про підсумки проведення І та ІІ турів конкурсу.

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку