Нагороджуємо освітян столиці

Нагороджуємо освітян столиці 30 вересня 2013 року з нагоди святкування Дня працівника освіти у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулася урочиста церемонія вручення державних нагород, Почесних грамот Київської міської державної адміністрації та Почесних грамот Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Голова КМДА Олександр Попов привітав працівників освіти зі святом та зазначив, що вчитель – це людина, яка не просто обирає фах, це людина, яку веде сам Бог до цього фаху. До столичних педагогів завжди були і будуть високі вимоги, але вони їх завжди виправдовували. Більшість переможців олімпіад та конкурсів – вихованці саме київських навчальних закладів. Столиця пишається своєю педагогічною громадою, адже вчителі міста Києва є взірцем для всієї країни.

Голова КМОППОіНУ Олександр Яцунь вручив освітянам Почесні Грамоти Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України за високий професіоналізм, активну роботу щодо захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів освітян, зміцнення і збереження профспілкової єдності.
Олександр Яцунь сказав, що освітяни – це рушійна сила нашої країни, яка впливає на розбудову держави. Професія вчителя – це мистецтво навчати, передавати в майбутнє все, чим оволоділо людство за свою багатовікову історію.

У цей святковий день освітяни отримали море позитивних емоцій та поділилися своїми враженнями щодо заходу. Таїсія Ткачук, вчитель школи №57 Шевченківського району, зазначила: «Дуже приємно сьогодні отримати нагороду. Вже 51 рік я працюю на освітянський ниві і впевнена, що моя професія була обрана правильно».

Департамент освіти і науки, молоді та спорту інформує, що сьогодні у Києві навчають маленьких та юних киян 64 тис. працівників освіти, з них 22 тис. працюють у дошкільних закладах освіти, 39 тис. – вчителі загальної середньої освіти, 2,5 тис. – вчителі позашкільної освіти та 3,5 тис. – професійно-технічних закладів освіти.

Прес-служба КМОППОіНУ

11.листопада