КМОППОіНУ вітає делегацію з м. Донецьк

22 травня 2009,Публікації » Новини
КМОППОіНУ вітає делегацію з м. Донецьк21 травня Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України приймала гостей із Донецького обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

Делегацію очолювала Галина Захарівна Рибальченко – керівник делегації, головний інструктор із внутрішньоспілкової роботи з міськими, районними організаціями профспілки виконавчого апарату.

Також до Києва прибули Смірнова Євгенія Миколаївна – головний інструктор з внутрішньоспілкової роботи з профспілковими організаціями вузів виконавчого апарату, Кобець Галина Іванівна – головний інструктор з охорони праці та техніки безпеки виконавчого апарату, Голенко Лілія Тимофіївна – голова Кіровської районної у м. Донецьк організації профспілки працівників освіти і науки, Федоренко Алла Петрівна – голова Калінінської районної у м. Донецьк організації профспілки працівників освіти і науки, Булавін Олексій Сергійович – голова профкому студентів Донецького національного університету, Лисенко Галина Володимирівна – заступник голови профкому студентів Донецького національного технічного університету, Сивіцька Інга Геннадіївна – заступник голови профкому працівників Донецького національного університету, Шабаєв Олег Євгенійович – заступник голови профкому працівників Донецького національного технічного університету.

Мета візиту колег із Донецька – ознайомлення із роботою КМОППОіНУ у сфері соціально-економічного захисту освітян столиці та студентства.
У ході візиту Донецький обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України ознайомиться з роботою районних організацій профспілки з питань звітів і виборів, із секцією вищої школи, діяльністю студентських профкомів вузів м. Києва та  освітніх закладів столиці.

ДОКППОіНУ приймав голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку