КМОППОіНУ вітає делегацію з м. Донецьк

22 травня 2009,Публікації » Новини
КМОППОіНУ вітає делегацію з м. Донецьк21 травня Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України приймала гостей із Донецького обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України.

Делегацію очолювала Галина Захарівна Рибальченко – керівник делегації, головний інструктор із внутрішньоспілкової роботи з міськими, районними організаціями профспілки виконавчого апарату.

Також до Києва прибули Смірнова Євгенія Миколаївна – головний інструктор з внутрішньоспілкової роботи з профспілковими організаціями вузів виконавчого апарату, Кобець Галина Іванівна – головний інструктор з охорони праці та техніки безпеки виконавчого апарату, Голенко Лілія Тимофіївна – голова Кіровської районної у м. Донецьк організації профспілки працівників освіти і науки, Федоренко Алла Петрівна – голова Калінінської районної у м. Донецьк організації профспілки працівників освіти і науки, Булавін Олексій Сергійович – голова профкому студентів Донецького національного університету, Лисенко Галина Володимирівна – заступник голови профкому студентів Донецького національного технічного університету, Сивіцька Інга Геннадіївна – заступник голови профкому працівників Донецького національного університету, Шабаєв Олег Євгенійович – заступник голови профкому працівників Донецького національного технічного університету.

Мета візиту колег із Донецька – ознайомлення із роботою КМОППОіНУ у сфері соціально-економічного захисту освітян столиці та студентства.
У ході візиту Донецький обласний комітет Профспілки працівників освіти і науки України ознайомиться з роботою районних організацій профспілки з питань звітів і виборів, із секцією вищої школи, діяльністю студентських профкомів вузів м. Києва та  освітніх закладів столиці.

ДОКППОіНУ приймав голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь.

Прес-служба КМОППОіНУ

01.вересня

З Днем знань!

ІНІЦІАТИВИ ТА ПРОГРАМИ:

Програми доступного житла У жовтні в Україні стартує конкурс «Учитель року – 2014» З профспілкою дешевше! 2013 - «З профспілкою дешевше» Перспективи та можливі ризики програми «Доступне житло»