23 жовтня у Парламенті обговорять якість середньої освіти

23 жовтня у Парламенті обговорять якість середньої освіти23 жовтня відбудуться парламентські слухання, присвячені доступності та якості середньої освіти.
Верховна Рада України прийняла Постанову «Про внесення змін до Постанови Верховної Ради України «Про проведення парламентських слухань на тему: «Доступність та якість загальної середньої освіти: стан і шляхи поліпшення» (щодо дати проведення).
Народні депутати ухвалили рішення провести парламентські слухання 23 жовтня 2013 року.
Парламентські слухання мають на меті визначення стратегічних напрямів державної політики щодо доступності та якості загальної середньої освіти, а також вироблення конкретних пропозицій щодо її поліпшення, донесення вказаної інформації до педагогічної, учнівської та батьківської громадськості, науковців. Постановою пропонується провести слухання у жовтні 2013 року в залі пленарних засідань Верховної Ради України.
Для участі в слуханнях будуть запрошені представники Міністерства освіти і науки України, органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, покликаних забезпечити реалізацію державної політики у сфері загальної середньої освіти, загальноосвітніх навчальних закладів, працівників педагогічних вищих навчальних закладів, громадських організацій, які працюють у сфері загальної середньої освіти, профільних наукових установ, науковців, експертів.
Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018