Якою має бути Студентська рада Студмістечка у КНУ імені Тараса Шевченка?

14 жовтня 2013,Новини, Вища освіта
Якою має бути Студентська рада Студмістечка у КНУ імені Тараса Шевченка?На початку жовтня 2013 р. відбулася зустріч ректора КНУ імені Тараса Шевченка Леоніда Губерського зі студентським активом щодо створення Студентської ради студентського містечка.
На засіданні були присутні голова профспілкової організації Володимир Цвих, заступник голови профкому по роботі зі студентами В’ячеслав Шамрай, заступник голови профкому з організаційної роботи Дмитро Чомко, директор студмістечка Володимир Легкий, заступник директора Павло Остапенко. Також були голови профбюро студентів факультетів/інститутів, голови студрад, які входять до складу робочої групи з питань створення Студентської ради студмістечка та підготовки проекту положень «Про студентську раду студентського студмістечка Київського національного університету імені Тараса Шевченка» та «Про студентську раду гуртожитку Київського національного університету імені Тараса Шевченка».
В’ячеслав Шамрай проінформував присутніх про стан підготовки вищезгаданих Положень та Конференцію, яка відбудеться 15 жовтня 2013 р. в актовій залі ІПО. А також зазначив, що головною метою створення Студентської ради студмістечка є розвиток студентського самоврядування в університеті, захист прав та інтересів студентів та аспірантів, що проживають в гуртожитках, контроль за дотриманням Правил внутрішнього розпорядку проживання у студентських гуртожитках університету, сприяння покращенню умов проживання й відпочинку студентів і т.п.
Адміністрація університету разом з Профспілковим комітетом підтримали ініціативу створення Студради студмістечка і наголосили, що основою її діяльності є тісна взаємодія з органами студентського самоврядування, профкомом і структурними підрозділами університету для сприяння створенню належних умов проживання, всебічного розвитку та підвищення рівня громадської свідомості у студентів.

Профком КНУ імені Тараса Шевченка

ОГОЛОШЕННЯ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ

ХІІІ звітно-виборна конференція КМОППОіНУ 13 березня 2020 року відбудеться ХІІІ звітно-виборна конференція Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України   ПОРЯДОК ДЕННИЙ Звіт про роботу ради Київської міської організації Профспілки працівників освіти і ...