Майстер-клас у школі № 253 Святошинського району

Майстер-клас у школі № 253 Святошинського районуСередня загальноосвітня школа № 253 Святошинського району м. Києва одними із перших приймали гостей із Донецького обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України, які прибули із триденним візитом до Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України. Саме на базі школи 21 травня о 15.00 відбувся майстер-клас з підготовки та проведення звітно-виборних зборів.

Відкрила майстер-клас голова Святошинської районної у м. Києві організації профспілки Людмила Олексіївна Заворітько. Людмила Олексіївна щиро привітала донеччан та ознайомила усіх присутніх із порядком проведення навчання.

Директор школи № 253 Ірина Сергіївна Пізняківська розповіла про навчальний заклад та діяльність профспілкового комітету СЗШ. Не обійшла увагою і основні напрями роботи профкому і наголосила на важливості такого виду ділової гри для унаочнення роботи первинки.
Далі слово мала первинна профспілкова організація школи № 253, яка й провела власне сам майстер-клас.

Навчання були організовані таким чином, щоб молоді колеги, гості та присутні мали змогу не просто простежити порядок проведення звітно-виборних зборів, а й зрозуміти підготовчу роботу та її розподіл між кожним членом профкому. Учасники засідання не лише звернули увагу присутніх на потрібну документацію, строки, а й обговорили проблеми, які можуть виникнути під час проведення зборів.

Після активного обговорення питань звітно-виборного періоду головний інструктор із внутрішньоспілкової роботи з міськими, районними організаціями профспілки виконавчого апарату Донецького обласного комітету Профспілки працівників освіти і науки України Галина Захарівна Рибальченко поділилася досвідом роботи проведення звітно-виборних зборів і від імені усієї делегації подякувала усім за навчання та організацію майстер-класу.

Прес-служба КМОППОіНУ