Позиція міської організації Профспілки освітян про затримку виплати заробітної плати працівникам ВНЗ За інформацією від первинних профспілкових організацій склалася гостра ситуація з виплатою заробітної плати працівникам і стипендій студентам вищих навчальних закладів м. Києва.

Це пов’язано з тим, що територіальні відділення Державної казначейської служби України в м. Києві блокують платежі за фінансовими зобов'язаннями ВНЗ.
З метою вирішення зазначеного питання по суті, Київською міською організацією Профспілки працівників освіти і науки України направлено колективне звернення на адресу Прем’єр-міністра України, яке підтримали лідери профспілкових організацій викладачів і студентів вищих навчальних закладів столиці.

Колективне звернення на адресу Прем’єр-міністра України

Відділ соціально-економічного захисту

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку