Шкільна домівко, з ювілеєм!

Спеціалізована школа № 239 святкує 30-річчя
Шкільна домівко, з ювілеєм!25 жовтня 2013 року спеціалізованій школі №239 з поглибленим вивченням німецької мови, школі німецького мовного Диплому (Deutsches Sprachdiplom) Уряду ФРН Оболонського району виповнюється 30 років.
Школа – це не тільки стіни. Насамперед, це дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь, педагоги, які щодня переступають поріг навчального закладу, сіючи зерна доброго, розумного, вічного. Це також ті, кого вже сьогодні немає, які завжди живуть у пам’яті учнів і колег. Це вчителі-пенсіонери, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки на традиційному вечорі зустрічі шкільних друзів, де впізнають вони один одного, незважаючи на сивину, за блиском завжди молодих очей.
Школа має не тільки багате минуле, творче сучасне, а й широкі перспективи розвитку у майбутнє. Впевненість у завтрашньому дні ґрунтується на високому професіоналізмі вчительського колективу, на багаторічних традиціях, сучасних методиках виховання, тісній співпраці з випускниками і батьками.
Сьогодні ви всі ювіляри. І першокласники, і вже сивочолі колишні учні. Це не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчили, інші навчилися. А дехто спочатку навчився сам, а згодом навчав наступні покоління …І так за днями дні, за роками роки, за десятиріччями десятиріччя.
Саме людська неповторність вчителя визначає обличчя навчального закладу.
Глибока шана тим, кого ми називаємо легендою школи - вчителями вчителів, вашим наставникам. Їх щасливого дару душі вистачало не тільки на учнів. З їх легкої руки багато молодих вчителів „прикипіли” серцем до школи, стали майстрами своєї справи. Ви навчалися у них бути закоханими у свою професію, навчалися мистецтву віддавати своє серце іншим, і жодного разу не розчарувалися у своєму життєвому виборі.
Добра і щастя, творчих здобутків, світлого майбутнього тобі, шкільна домівко!
З повагою
Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації
Оболонська районна у м. Києві організація Профспілки працівників освіти і науки України

11.листопада