У школярів розпочалися осінні канікули

У школярів розпочалися осінні канікули28 жовтня 2013 р. в усіх навчальних закладах Києва для школярів розпочалися осінні канікули, які триватимуть до 3 листопада.
Протягом тижня київські навчальні заклади будуть працювати в режимі канікулярного часу – діятимуть гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об'єднання.
Для активного відпочинку учні столиці зможуть взяти участь у різноманітних районних і міських масових заходах, серед яких: концерти, фестивалі, спортивні змагання, конкурси ерудитів, вікторини, творчі вечори, зустрічі, екологічні та природоохоронні акції, виставки образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва, народних ремесел і науково-технічної творчості.
Зокрема, 29 жовтня о 10:00 відбудеться зустріч лідерів учнівського самоврядування з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Валерією Лутковською. Також 29 жовтня об 11:00 Батьківського клубу «Єдина родина» за темою «Комунікативні моделі взаємовідносин з дітьми».
Київський палац дітей та юнацтва запрошує усіх охочих 30 жовтня о 17:00 на концерт творчих дитячих колективів «Ми любимо землю свою», а 31 жовтня о 12:00 на інтерактивну виставу «У пошуках магічного кристалу».
Серед найцікавіших заходів організатори відмічають: економічний брейн-ринг, походи-змагання з техніки туризму «Осінній марафон», міський конкурс юних конструкторів «У місті Фантазерську».
Крім того, 28 жовтня об 11:30 у Парку Вічної Слави біля пам'ятника Невідомому солдатові відбудуться урочистості з нагоди відновлення Почесної варти Поста № 1. Вахту Пам'яті біля Вічного Вогню юні кияни нестимуть з 28 жовтня до 6 листопада з 12:00 до 15:00.
Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку