ТМП презентує досвід роботи на Раді освіти ЦК Профспілки

28 листопада 2013,Новини, Середня освіта

ТМП презентує досвід роботи на  Раді освіти ЦК ПрофспілкиГолова Київської міської організації Профспілки Олександр Яцунь та голова Товариства молодих педагогів Подільського району Дар’я Болгар презентували досвід роботи на  Раді освіти ЦК Профспілки працівників освіти і науки України, що відбулася 27 листопада 2013 року у Будинку спілок.

Заступник Голови Профспілки Любов Гарбаренко підкреслила, що тема підтримки молодих педагогів є надзвичайно актуальною, тому винесена на обговорення Ради освіти ЦК Профспілки. Того дня напрацюваннями ділилися Київ, Донецька і Кіровоградська області.

Очільник КМОППОіНУ Олександр Яцунь, модеруючи відеоряд презентаційних матеріалів, зупинявся на цікавих напрацюваннях й креативному підході до виконання будь-яких справ та завдань, які сьогодні стоять перед молодими спеціалістами шкіл столиці.

Він, зокрема, акцентував увагу на родзинках та нестандартних методах спільної роботи ТМП та Київської організації Профспілки – інтелектуальних батлах «Що? Де? Коли?», відпочинку за кордоном, міжнародних семінарах, патріотично-об’єднуючій праці задля облагодження столиці – висаджування алеї молодих педагогів, інформування й згуртуванні у соціальних мережах.

Гортаючи методичні матеріали, слайди й переглядаючи мотиваційні відео, створені молодими педагогами столиці колеги з усієї України мали можливість відзначити особливості та підходи до роботи з молоддю й взяти щось зі скарбнички ідей столичних молодих педагогів.

Прес-служба КМОППОіНУ