ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany

Соціальна відповідальність Профспілок: досвід Ізраїлю

5 грудня 2013,Публікації » Новини

Соціальна відповідальність Профспілок: досвід ІзраїлюЗ 29 по 4 грудня 2013 року в Ізраїлі в місті Нетанії відбулася міжнародна конференція «Соціальна відповідальність Профспілок в процесах інтеграції». Київську міську організацію Профспілки працівників освіти і науки України представляла делегація у складі голови Профспілки освітян столиці Олександра Яцуня, голови профорганізації студентів НПУ імені М.П. Драгоманова Станіслава Цибіна, голови профорганізації студентів та співробітників КНУ імені Тараса Шевченка Володимира Цвиха, голови Голосіївської РОП Олени Гейчик, голови Печерської РОП Олександри Баклан.

У рамках конференції були організовані зустрічі з головою Профспілки вчителів Харанона Тамі Ротманом та головою Всеізраїльської Профспілки вчителів Йосефом Васерманом.

Під час зустрічі відбувся ґрунтовний обмін досвідом профспілкової роботи, були запропоновані шляхи подолання кризових явищ та акцентовано увагу на соціальній відповідальності профспілок на сучасному етапі.

Представники Гістадрута та освітян Профспілки Ізраїлю висловили солідарність нашим колегам та спілчанам у відстоюванні соціальної справедливості.

Принцип діяльності Профспілки Ізраїлю (можна діяти лише разом)

Прес-служба КМОППОіНУ