6 грудня 2013,Публікації » Новини

Муніципальні надбавки працівникам бюджетної галузі будуть виплачені в повному обсязіНеспокій у столиці та бюджетні труднощі 2013-го року не завадять київським вчителям, лікарям, соціальним працівникам та іншим представникам бюджетної галузі отримати муніципальні надбавки до заробітної плати. У Міністерстві фінансів відбулися перемовини за участю голови КМДА Олександра Попова, під час яких було погоджено виділення додаткового фінансування для Києва.

«21 листопада вийшло розпорядження Кабінету Міністрів про виділення 130 мільйонів додаткових коштів на фінансування заробітних плат працівникам бюджетної галузі. Однак це не вирішило проблему повністю. До кінця року нам не вистачало ще 100 мільйонів аби виплатити муніципальні надбавки за листопад та грудень. Сьогодні, під час консультацій у Міністерстві фінансів, ми відпрацювали механізм надходження цих коштів. Найближчим часом наше фінансове управління спільно з Міністерством фінансів підготують відповідну постанову Кабміну, після чого ми зможемо впевнено сказати нашим бюджетникам, що усі зобов’язання, які ми взяли на себе на початку цього надзвичайно складного бюджетного року, будуть виконані в повному обсязі», – розповів Олександр Попов.

За матеріалами http://kievcity.gov.ua/news/12158.html

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку