Відповідь Держказначейства щодо перерахування коштів

Відповідь Держказначейства щодо перерахування коштівВідповідь Державної казначейської служби України щодо затримки перерахування коштів за захищеними видатками державного бюджету.

Державна казначейська служба на виконання доручень Кабінету Міністрів України та Міністерства фінансів України розглянула лист Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України щодо затримки перерахування коштів.

List-vdpovd-Derzhkaznacheystvo.pdf [1.16 Mb] (cкачувань: 256)

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку