Муніципальна надбавка: термін виплати

10 грудня 2013,Публікації » Новини

Муніципальна надбавка: термін виплати10 грудня 2013 року відбулася зустріч голови Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександра Яцуня і  голови Київської міської Профспілки працівників охорони здоров’я Лариси Канаровської з очільником КМДА Олександром Поповим.

Під час засідання обговорювалися питання вчасної виплати заробітної плати та 20% муніципальної надбавки.

У ході розмови Олександр Попов зазначив, що заробітна плата і надалі буде виплачуватися вчасно. Що ж стосується муніципальної надбавки, то є певні труднощі, але за листопад і грудень поточного року всі працівники отримають стимулюючі надбавки в термін до кінця 2013 року. Також він дав доручення Головному фінансовому управлінню вищезгадані надбавки нараховувати в повному обсязі.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018