Моніторинг виплати стимулюючої надбавки

Моніторинг виплати стимулюючої надбавкиЗа даними моніторингу станом на 16 грудня 2013 року 20 % муніципальна стимулююча надбавка за складність і напруженість у роботі за листопад нарахована в наступних районах м. Києва:

1. Голосіївському;
  2. Деснянському;
  3. Святошинському;
  4. Печерському;
  5. Шевченківському (лише працівникам дошкільних і позашкільних навчальних закладів)

У 5-ох районах столиці надбавка відсутня, а саме:

1. Дарницькому;
  2. Дніпровському;
  3. Оболонському;
  4. Подільському;
  5. Солом’янському.

Президія Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України вкрай стурбована таким станом.

Наразі Департамент освіти і науки, молоді та спорту та Департамент фінансів Київської міської державної адміністрації докладають зусиль щодо врегулювання ситуації та виплати стимулюючої надбавки за листопад і грудень 2013 року в повному обсязі, про що раніше столична влада завіряла освітян

Соціально-економічний відділ КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН