Моніторинг виплати стимулюючої надбавки

Моніторинг виплати стимулюючої надбавкиЗа даними моніторингу станом на 16 грудня 2013 року 20 % муніципальна стимулююча надбавка за складність і напруженість у роботі за листопад нарахована в наступних районах м. Києва:

1. Голосіївському;
  2. Деснянському;
  3. Святошинському;
  4. Печерському;
  5. Шевченківському (лише працівникам дошкільних і позашкільних навчальних закладів)

У 5-ох районах столиці надбавка відсутня, а саме:

1. Дарницькому;
  2. Дніпровському;
  3. Оболонському;
  4. Подільському;
  5. Солом’янському.

Президія Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України вкрай стурбована таким станом.

Наразі Департамент освіти і науки, молоді та спорту та Департамент фінансів Київської міської державної адміністрації докладають зусиль щодо врегулювання ситуації та виплати стимулюючої надбавки за листопад і грудень 2013 року в повному обсязі, про що раніше столична влада завіряла освітян

Соціально-економічний відділ КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку