Міський бюджет потребує корегування

16 грудня 2013,Публікації » Новини

Міський бюджет потребує корегуванняКиївська міська державна адміністрація підготувала пропозиції щодо внесення змін до бюджету міста Києва на 2013 рік. Про це повідомив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко.

За його словами, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21 листопада 2013 року № 933-р було здійснено перерозподіл видатків державного бюджету та передбачено збільшення обсягу додаткової дотації на вирівнювання фінансової забезпеченості у сумі 130 млн. грн.

«Ці кошти мають бути спрямовані на оплату праці працівникам бюджетних установ. Крім того, були внесені зміни до постанови Кабміну №1149 про розподіл обсягу міжбюджетних трансфертів. Завдяки чому ми маємо змогу додатково спрямувати 58,1 млн. грн. на виплату надбавок працівникам закладів освіти та охорони здоров’я та 41,9 млн. грн. на утримання вулично-дорожньої мережі – виплата заробітної плати, придбання паливно-мастильних матеріалів, піщано-соляної суміші тощо», – наголосив Руслан Крамаренко.

Також постановою Кабінету Міністрів України від 27.11.2013 № 865 здійснено перерозподіл субвенції з державного бюджету на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення між загальним та спеціальним фондом, а саме: збільшено доходи і видатки загального фонду на 419,3 млн. грн. та зменшено доходи і видатки спеціального фонду на 901,4 млн. грн.

Крім того, за рахунок перевиконання надходжень збору за першу реєстрацію транспортного засобу та збору за провадження торговельної діяльності нафтопродуктами, скрапленим та стиснутим газом збільшено доходи спеціального фонду на суму 750 тис. грн. Ці кошти пропонується спрямувати на виконання робіт з утримання та підготовки міських автошляхів до роботи у осінньо-зимовий період.

За матеріалами: http://kievcity.gov.ua/