30 грудня у столичних школярів розпочнуться зимові канікули

30 грудня у столичних школярів розпочнуться зимові канікули30 грудня 2013 року у столичних школярів завершиться перший семестр і розпочнуться зимові канікули. Повернуться до навчання юні кияни 13 січня 2013 року.

У Департаменті освіти і науки, молоді та спорту вже спланували заходи змістовного відпочинку та дозвілля для учнів на час зимових канікул. Так, для дітей організують пізнавально-розважальну програму, відбудуться також новорічні й різдвяні святкові дійства та спортивно-масові заходи. Функціонуватимуть гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об'єднання.

Також молодь матиме можливість відвідати музеї, бібліотеки, театри, кінотеатри, взяти участь у екскурсійних турах Україною. Для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, талановитих та обдарованих школярів, а також лідерів учнівського самоврядування, буде організовано оздоровчий відпочинок.

Київський Палац дітей та юнацтва під час зимових канікул порадує новорічними фантастичними шоу-виставами «Казка Діда Мороза». За підтримки Департаменті освіти й науки, молоді та спорту на початку січня відбудеться міський новорічний бал старшокласників.

У рамках співпраці з Київським міським Будинком природи проводиться для школярів міський конкурс «Допоможемо птахам узимку» та виставка-конкурс «Ялинка-2014».

На час зимових канікул для учнів підготовлено й чимало інших заходів, що дозволять не тільки відпочити, а й з користю провести вихідні.

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку