ПРАЦЮЄМО НАД ЗАКОНОПРОЕКТОМ ЩОДО ПІДВИЩЕННЯ СТАТУСУ ПЕДАГОГІЧНИХ, НАУКОВО-ПЕДАГОГІЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ. ЧЕКАЄМО ВАШИХ ПРОПОЗИЦІЙ ЗА АДРЕСОЮ org.kiev.profspilka@gmail.com ЧИ НА FACEBOOK https://www.facebook.com/osvityany/

Нарада-семінар Печерської РОП

Нарада-семінар Печерської РОП24 грудня 2013 року у школі № 90 відбулася нарада-семінар голів первинних профспілкових організацій закладів освіти Печерського району.

На заході були присутні заступник голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації з гуманітарних питань Олександр Федоренко, начальник управління освіти Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Алла Ратушна, завідувач відділу організаційної роботи КМОППОіНУ Ірина Волинко, голова Печерської районної у м. Києві організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександра Баклан.

Зі вступним словом виступила Олександра Баклан, яка розповіла про роботу профспілки району, зосередивши увагу на навчанні новообраних голів первинних профспілкових організацій закладів освіти у КМОППОіНУ, діяльності товариства молодих педагогів, організації святкових заходів для профактиву (членів клубу «Молоді серця») з нагоди відзначення Нового 2014 року тощо. Також вона розповіла про те, що потрібно враховувати при наданні статистичного звіту первинки за 2013 рік та повідомила, в яких закладах освіти району будуть проводитися перевірки у 2014 році щодо додержання Типового положення про атестацію педагогічних працівників, виконання вимог ЗУ «Про охорону праці» та здійснення громадського контролю комітетами профспілки за створення безпечних умов праці в закладах освіти району, виконання ЗУ «Про відпустки» та ін.

Під час зустрічі Олександра Іванівна подякувала молодим педагогам району, які посіли чимало призових місць у ІІІ щорічному конкурсі творчих робіт «Педагогічні сходинки» на тему: «Сучасний учитель. Який він?».

Голова первинки школи № 90 Л. В. Степанова ознайомила присутніх з основними етапами діяльності профспілки у навчальному закладі.

Представники Товариства молодих педагогів підготували для спілчан святковий концерт, привітавши їх з наступаючим Новим роком і Різдвом Христовим.

Наприкінці зустрічі вчителі мали можливість обмінятися досвідом щодо оформлення документів та обговорити хвилюючі їх питання.

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018