Уряд має час до 01.11.17р. виправити ситуацію

Нарада Міськпрофради: питання підвищення тарифів

26 грудня 2013,Публікації » Новини

Нарада Міськпрофради: питання підвищення тарифів26 грудня 2013 року відбулася нарада Міськпрофради за участю заступника голови Київської міської державної адміністрації Михайла Костюка та голів членських  організацій Міськпрофради.

Основною темою обговорення стало питання підвищення тарифів на проїзд в громадському транспорті з лютого 2014 року.

Під час зустрічі Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь висловив позицію спілчан щодо цієї ситуації: «Можна розглядати підвищення тарифів, якщо працівникам бюджетної сфери, зокрема освітянам, до 30 грудня поточного року будуть виплачені в повному обсязі заробітна плата і муніципальна надбавка».

Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень