Як правильно зустріти Новий Рік 2014 – рік Синього дерев’яного Коня?

30 грудня 2013,Публікації » Новини

Як правильно зустріти Новий Рік 2014 – рік Синього дерев’яного Коня?Кінь – норовлива, горда тварина. Так і наступаючий рік буде неоднозначним: мабуть, досить непростим, але вже точно не нудним. Кар’єрні злети, неймовірні повороти долі, дивовижні можливості – всього цього в новому році буде більш ніж достатньо. Але він зажадає зосередженості і праці на совість: роботяга Кінь не прихильний до нероб.

Кінь не любить людей, які надмірно бездумно витрачають гроші, тому в 2014 р. варто уникати непотрібних витрат. Зате Кінь любить неординарно мислячих, творчих особистостей.

Повністю Кінь вступить у свої права через місяць після початку нового року – 31 січня 2014 року, і триватиме його заступництво до 18 лютого 2015 року. Космічний елемент року – дерево, колір – синій (блакитний), зелений. Стихія – вогонь, якому притаманна така характеристика, як рухливість, жвавість, наснага, внутрішня енергія, прагнення до влади, жадоба перетворень, раптовість і яскравість.

Рік Синього Дерев’яного Коня буде багатий на яскраві події, зміни, несподіванки і неординарних особистостей. Найголовніше – бути повністю відкритим світові і готовим у будь-який момент схопити удачу за хвіст. Тому що доленосних шансів у цьому році буде чимало.

Як прикрасити будинок на Новий 2014 рік?

Символами року є підкова і бубонці, і це чудовий привід повісити підкову над дверима, адже вона вважається щасливим оберегом. А найбільш значним символом Нового 2014 року є, звичайно ж, ялинка. За правилами китайської практики вона повинна бути встановлена в центрі квартири (будинки), для того, щоб позитивна енергія могла вільно перетікати в просторі, але часто площа приміщення не дозволяє розмістити ялинку саме так. Тому, в таких випадках щоб вірно прикрасити будинок в Новий рік 2014 за Фен-шуй, можна її поставити і в кут, при цьому враховуючи цілі, які поставлені для досягнення наступного 2014 . Так, наприклад, якщо пара хоче завести дитину, то ялинку слід розмістити в західній частині будинку, північна сторона забезпечує успіх у кар'єрі, а північно-східна сприяє накопиченню знань і удачі у будь-яких починаннях.

Що одягнути на Новий  рік?

Хорошим варіантом для новорічного вбрання стануть натуральні тканини і кольори глибоких благородних відтінків: синій, зелений, фіолетовий, бірюзовий, сірий. Як аксесуари можна використовувати брошки й камені тих же кольорів. Бірюза, топаз, смарагд, сапфір – всі вони підкреслять ваш наряд і завоюють прихильність Синього Коня.

Не менш актуальними будуть прикраси з дерева, шкіри, етнічні мотиви в одязі. Протипоказано одягати речі кислотно-яскравих кольорів. І ніяких синтетичних матеріалів! Що любить кінь? Він віддає перевагу дорогим матеріалам і пастельним кольорам.

Що має бути на столі у Новорічну ніч?

Аромат сандалу, запах свіжоспеченого хліба повинен витати в повітрі новорічної ночі. На столі доречні будуть ароматні трави, солодкі булочки, тістечка, сир, а якщо є можливість, то і кумис.

Новорічне частування 2014 року має бути рясним і різноманітним. Оскільки кінь – травоїдна тварина, на столі в кожній можливій страві повинна бути зелень. Якщо вона зовсім не передбачена рецептом, можна просто прикрасити тарілку гілочкою базиліка або тертою зеленню. Також не скупіться на фрукти та овочі – кінь любить похрустіти яблуком або морквиною, і не треба відмовляти йому в цьому задоволенні.

Можна проявити фантазію при складанні страв, і оформити салат у формі конячки, непогано виглядатимуть шоколадні підкови-торти на десерт, так само як і випічка у вигляді маленьких конячок та ялинок.

Звичайно, улюблена страва Коня – овес – навряд чи підійде для новорічного столу (однак можна поставити в центрі столу символічне блюдце з вівсянкою або пророщеним вівсом ). Під ялинку рекомендується покласти шматок чорного запашного хліба з сіллю. На Сході, щоб задобрити Коня, на стіл ставлять два блюдця: одне з водою, інше з дрібно нарізаним сіном. На сіно зазвичай кладуть шнурок червоного кольору з бавовняних ниток – узду для священного коня.

Головне, щоб цей день був наповнений позитивними емоціями, сміхом і веселощами. Адже Новий рік – це свято життя, йому досить просто посміхнутися, щоб весь рік був вдалим.

Не йдіть проти своїх бажань, відзначте це свято з задоволенням, дозвольте собі по-справжньому відпочити і відчути чари Новорічної ночі.

Прес-служба КМОППОіНУ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку