Зарплати і надбавки освітянам профінансовано і буде виплачено до кінця року

30 грудня 2013,Новини, Оплата праці

Зарплати і надбавки освітянам профінансовано і буде виплачено до кінця рокуОсвітянам столиці 30 і 31 грудня виплатять заробітну плату і муніципальні надбавки в повному обсязі. Про це під час прес-конференції заявив в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко.

У роботі брифінгу взяв участь голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, який підкреслив важливість муніципальної надбавки для столичних педагогів.

«Для учителя Києва ці кошти є досить значними. Це власне є та соціальна подушка, яка й підтримує освітян, – наголосив очільник міської організації Профспілки.

Анатолій Голубченко, зокрема, підкреслив, що зарплату та надбавки отримують 81 тис. працівників освітньої галузі; 10,6 тис. працівників бібліотек, шкіл естетичного виховання та музеїв; 2,2 тис. працівників галузі «фізична культура і спорт»; 4,1 тис. співробітників закладів соціального захисту; 1,5 тис. працівників підліткових клубів, соціальних служб для молоді; 65,6 тис. працівників галузі «охорона здоров’я».

Також було сказано, що наразі Держказначейство працює, і всі кошти на зарплатні картки мають бути перераховані до кінця завтрашнього дня.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку