9 січня 2014,Публікації » Новини

Долучайтеся до заходів Київської міської Профспілки з нагоди 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка9 березня 2014 року виповнюється 200 років від дня народження видатного сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка.

Указом Президента України "Про додаткові заходи з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка" № 257/2012 від 11 квітня 2012 року в Україні 2014 рік оголошено Роком Тараса Шевченка.

Враховуючи значний внесок Тараса Григоровича Шевченка у розвиток української державності та культури, з метою гідного відзначення у 2014 році 200-річчя від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, Київська міська організація Профспілки працівників освіти і науки України склала план заходів щодо святкування цієї події.

Дорогі спілчани, пропонуємо вам взяти участь у таких заходах:

1. Всеукраїнській студентській науково-практичній конференції "Творча спадщина Тараса Шевченка: актуальність і сучасність";
  2. У проведенні тематичних уроків, літературно-мистецьких свят, Шевченківських читань;
  3. Виставці робіт митців прикладної народної творчості різних жанрів під назвою "Тобі, Кобзарю, наша вдячність" у рамках фестивалю "Квітучі барви таланту";
  4. ІV конкурсі "Педагогічні сходинки » під назвою "Наше слово – тобі, Кобзарю!";
  5. Конкурсі вишиванок та рушників;
  6. Конкурсі малюнка за творами Тараса Григоровича Шевченка;
  7. Фотоконкурсі "Місцями Кобзаря";
  8. Конкурсі на кращу поезію "Нас єднає Шевченкове слово";

Також протягом року в Інформаційному віснику «Єдність» друкуватимуться матеріали, присвячені творчій спадщині Тараса Шевченка. Якщо у вас є бажання та цікаві відомості про Кобзаря, надсилайте їх, адже вони можуть бути опубліковані у виданні.

За детальною інформацією звертайтеся за тел. 235-31-61 або надсилайте свої матеріали та пропозиції на email:  info@profspilka.kiev.ua

Прес-служба КМОППОіНУ

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018