Табачник пообіцяв підняти вчителям зарплату

Табачник пообіцяв підняти вчителям зарплатуУсім працівникам освіти в 2014 році буде збільшено заробітну плату - про це сьогодні повідомив міністр освіти і науки України Дмитро Табачник на підсумковій прес-конференції.

«Буде збільшено заробітну плату всім працівникам освіти. Зросте зарплата, порівняно з 2013 роком, для керівника дитячого садочку на 650 грн, вчителя вищої категорії - на 602 грн, старшого наукового співробітника та доцента - на 750 грн в середньому», - сказав Табачник.

За матеріалами Укрінформ

ОПИТУВАННЯ СПІЛЧАН

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку