Різдвяні вітання керівників дошкільних навчальних закладів столиці

Різдвяні вітання керівників дошкільних навчальних закладів столиці14 січня у Київському палаці дітей та юнацтва відбулося урочисте засідання педагогічного клубу керівників дошкільних навчальних закладів міста Києва. У заході взяли участь в.о. голови КМДА Анатолій Голубченко, заступник голови КМДА Віктор Корж, директор Департаменту освіти і науки, молоді та спорту КМДА Оксана Добровольська, керівники дитячих садочків, вихователі, представники Профспілки освітян столиці.

Святковій виставі передувала презентація найбільш значущих подій року 2013, що відбулися в дошкільній освіті столиці.

Вручаючи нагороди, Анатолій Голубченко привітав усіх присутніх з різдвяно-новорічними святами, побажав добра, радості, наснаги, подякував за великий педагогічний талант й пообіцяв збереження усіх соціальних благ для столичних дошкільників. Він зазначив, що заробітна плата та муніципальні надбавки в повному обсязі освітянам м. Києва будуть виплачуватися протягом 2014 року, починаючи з січня місяця.

«Дитячий садочок є першою і найважливішою сходинкою для дитини у її суспільному житті. І від виховання й навчання у цьому віці залежить становлення людини вцілому», – наголосив в.о. голови КМДА.

У ході свята пам’ятними знаками було відзначено 28 закладів-переможців проекту «Осередок довіри-2014», які за підсумками роботи у 2013 році, здобули право працювати у форматі обмеженого контролю за діяльністю протягом наступного року.

На завершення усі присутні поринули у чарівний світ вигадки й 3D-технологій – переглянули шоу-виставу «Казка Діда Мороза».

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку