1 червня – Міжнародний день захисту дітей

1 червня – Міжнародний день захисту дітей Щороку в перший день літа Україна відзначає Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях – наше продовження, здійснення своїх мрій і сподівань. Усі батьки прагнуть, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків.

Тож сьогодні й кожного наступного дня давайте зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018