Засідання Президії ЦК Профспілки

23 січня 2014,Публікації » Новини
Засідання Президії ЦК Профспілки22 січня 2014 року у конференц-залі готельного комплексу «Турист» відбулося засідання президії Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України.
 На початку засідання Голова Профспілки Георгій Труханов акцентував увагу на питаннях соціально-економічного стану та матеріального забезпечення працівників галузі освіти в 2014 році і пов’язані з цим дії Профспілки.
 Основні статті видатків освітянського бюджету розкрив у презентації заступник Голови Профспілки Сергій Романюк. За його словами, цифри, які доведені у документі, недостатні для повного фінансування галузі у 2014 році, а основні пропозиції Профспілки не були враховані при розгляді основного кошторису у Верховній Раді України.
 До обговорення активно долучилися колеги з областей – Вінницької обласної організації – Сергій Пугачов, Івано-Франківської обласної організації – Мирослав Габорак, Львівської обласної організації – Марія Яцейко, Тернопільської обласної організації – Марія Гасай, Київської міської організації – Олександр Яцунь. Аналізуючи ситуацію, голови територіальних організації Профспілки виголосили пропозиції щодо поетапного плану спільних дій в нестабільних суспільно-політичних умовах.
 Президія обговорила питання подальшої співпраці з Федерацією профспілок України щодо питання прискорення проведення ради ФПУ. Учасники засідання оцінили ситуацію, яка склалася в профспілковому русі, й визначилися з тим яким чином будуть працювати в сучасних реаліях.
 Під час роботи затверджено Перспективний план основних заходів ЦК Профспілки на 2014 рік положення, бюджет діяльності організації та вирішено питання щодо нагород й відзнак ФПУ, ЦК Профспілки у поточному році.
 Загалом за порядком денним проведено ґрунтовне обговорення й прийнято відповідні постанови.

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018