Рішення Президії ЦК Профспілки: соціально-економічний стан освітян у 2014 році

Рішення Президії ЦК Профспілки: соціально-економічний стан освітян у 2014 роціШановні спілчани! Пропонуємо переглянути Постанову Президії ЦК Профспілки працівників освіти і науки України про соціально-економічний стан, матеріальне забезпечення працівників галузі у 2014 році та пов’язані з цим дії Профспілки P-25-1.pdf [213.75 Kb] (cкачувань: 291).

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку