Виставка-презентація у Київському університеті ім. Б. Грінченка

12 лютого 2014,Новини, Вища освіта

Виставка-презентація у Київському університеті ім. Б. Грінченка11 лютого 2014 року редакція всеукраїнської газети «День» провела виставку-презентацію своєї газети та книг власного видання з серії «Бібліотека газети «Дня» в навчальному корпусі №1 Київського університету імені Бориса Грінченка. Книжкова серія «Бібліотека газети «День» формується з найцікавіших публікацій газети. Ця серія, як і газета «День», має на меті виховувати в українців, особливо молодого покоління, відчуття патріотизму та національної самосвідомості, базовані на знаннях власної історії:
- перша книга «Україна Incognita» - 6 перевидань;
- друга - «Дві Русі» - 5 перевидань, реалізовано весь тираж;
- «Сила м’якого знака – 4 перевидання;
- серія із 15 брошур «Бронебійна публіцистика» - 2 перевидання,
- остання серія із 15 брошур «Підривна література», випуск - вересень 2013 р.
Студенти та співробітники університету мали змогу ознайомитись з виданнями та поспілкуватись з представниками редакції.
Всеукраїнська газета «День» є одним із найбільш поміркованих та патріотично спрямованих видань на теренах України, яке виходить трьома мовами - українською, російською та англійською.
У цьому році відсвяткували 17-річчя видання. І всі ці роки «День» незмінно дотримується концепції «якісної преси», намагаючись впливати на зміну у позитивний бік ставлення українців до власної держави й до самих себе.

Наталія Горбенко,
завідувач НМЦ інформаційно-рекламної та профорієнтаційної діяльності,
Київський університет імені Бориса Грінченка

ДИТЯЧИЙ ВІДПОЧИНОК 2018