Благодійний марафон пам’яті «Небесної сотні»

25 лютого 2014,Публікації » Новини

Благодійний марафон пам’яті «Небесної сотні»24 лютого на «5 каналі» стартував благодійний телемарафон пам’яті «Небесної сотні».

Кошти, зібрані під час марафону, будуть передані родинам загиблих за Незалежність України.

«Ведучі телемарафону Вікторія Сюмар та Роман Чайка разом з гостями студії, - моральними авторитетами суспільства та учасниками революції, - згадають хронологію подій, які відбулися на Майдані Незалежності, та вшанують пам’ять усіх героїв, які, ціною власного життя, відстояли незалежність своєї Батьківщини та право на краще майбутнє», - йдеться в повідомленні прес-служби 5-го каналу.

24 лютого 2014 року президія Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України прийняла рішення долучитися до благодійного телемарафону.

Прес-служба КМОППОіНУ

Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку