Останній дзвоник для столичних школярів пролунає 30 травня

3 березня 2014,Публікації » Новини

Останній дзвоник для столичних школярів пролунає 30 травняУ Департаменті освіти і науки, молоді та спорту КМДА інформують, що останній дзвоник для столичних школярівпролунає30 травня 2014 року.

У профільному департаменті зазначають, наразі опубліковано календар завершення 2013-2014 навчального року, у якому визначені дати завершення навчальних занять, проведення свята «Останнього дзвоника», державної підсумкової атестації учнів 4-х, 9-х та 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста Києва та зовнішнього незалежного оцінювання.

Так, для 4-х класів підсумкова атестація триватиме з 14 до 22 травня, ДПА для 9-х класів розпочнуться 2, а завершиться 16 червня.

Прес-служба КМОППОіНУ

Особливості застосування до працівників дисциплінарних стягнень Щодо атестації педагогічних працівників ДНЗ, які працюють не за фахом Про зміну умов праці працівник повинен бути повідомлений не пізніше ніж за два місяці Встановлення випробування працівникові Про здійснення відеозйомки та аудіозаписів у навчальному закладі Щодо проходження працівниками профілактичних медичних оглядів в приватних закладах охорони здоров’я Виплата пенсії особам, яким призначено пенсію відповідно до Закону України “Про наукову і науково-технічну діяльність” в період роботи Правові аспекти звільнення працівника за вчинення аморального вчинку